Wednesday, April 18, 2012

Concurs de primavara - Amiramo Spring


Dragi viitoare sau foste miresici, sotii si mamici, va invit la concursul Amiramo Spring!

Concursul se va derula intre 18 - 29 aprilie.

Special pentru aceasta ocazie am pregatit pentru castigatoare o agrafa-brosa din piele, din noua colectie Amiramo Leather, colectie ce-o voi prezenta pe blog in scurt timp.

Spune-ne care dintre accesoriile Amiramo iti plac cel mai mult si de ce, printr-un mesaj expediat prin intermediul Formularului de contact de pe site-ul nostru.

Vom alege cel mai interesant comentariu. Castigatoarea va fi anuntata pe 30 aprilie aici pe blog precum si personal, printr-un e-mail la adresa indicata in Formularul de contact.
In termen de 3 zile vom astepta castigatoarea pentru a-si revendica premiul, in caz contrar il vom atribui unei alte participante la concurs. Premiul va fi expediat in 24 de ore de la data revendicarii.

Succes!

-----------------------------------------


Mesaj editat: 30.04.2012

A venit si timpul sa anuntam castigatorul concursului de primavara.
Multumesc mult tuturor paricipantilor pentru incurajate si cuvintele frumoase!
Castigatoarea concursului este Luciana M. Felicitari Luciana, vom astepta mesajul tau pentru a-ti revendica premiul ce asteapta sa fie expediat :)

Va dorim tuturor o primavara frumoasa si numai bine!




1 comment:

  1. Salut ,as dori sa luam legatura insa nu am gasit nici o adresa de e-mail pe acest blog , poti sa mi lasi un e-mail pe ilie_adriana88@yahoo.es . o zi buna

    ReplyDelete