Friday, March 30, 2012

Pieptane "Vanda Solo"

Din nou au inflorit in atelierul meu flori de orhidee, iar de data aceasta modelul vanda in versiunea ivory. Am mai creeat acest model de flori in versiune mov, le puteti vizualiza aici.

Compozitia Vanda Solo este formata dintr-o orhidee pe care-am creeat-o din saten de culoare ivory. Desenul specific al petalelor acestui tip de orhidee l-am creeat pictand manual fiecare petala in parte.
Centrul florii este decorat cu elemente de bijterie placata cu aur alb si topaz, dantela – detaliu prezent in trendurile rochiilor de nunta din acest an – si stras-uri Swarovski. Petalele sunt prevazute cu schelet din sarmulita - fapt ce permite rearanjarea florii dupa preferinta.
Accesoriul se fixeaza cu ajutorul unui pieptane metalic de nuanta argintie.

Dupa preferinta, pieptanele Vanda Solo poate fi completat cu o voaleta detasabila.






5 comments:

  1. Ador orhideele create de tine!
    Sunt superbe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Care este pretul acestui model? nu l-am vazut pe site, Multumesc!

      Delete
  2. Buna, as vrea sa stiu ce fel de sistem de prindere in par au aceste flori? ce pret are una? ma intereseaza una mai mare si 2 putin putin mai mici. ce pret are avea 3 flori si cat timp dureaza comanda? multumesc frumos. Claudia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Claudia,

      In acest caz florile se fixeaza cu ajutorul agrafei-brosa, dar la fel de bine as putea fixa aceste orhidei si pe pieptani.
      Spune-mi te rog de ce culoare ti-ai dori florile?
      Estimativ - in tonuri alb sau ivory - pretul pentru 3 flori (1 mare si doua mai mici) ar fi in jur de 180-200 RONi.

      O zi frumoasa!


      Delete