Wednesday, April 25, 2012

Cum fixam accesoriile Amiramo?!

De multe primesc intrebari referitore la modalitatea de fixare a accesoriilor mele.
Pentru accesoriile florale folosesc pieptani sau agrafe-brosa (capat metalic pe care sunt atasate o clama de par si un ac de brosa). Alegerea dintre cele doua alternative depinde desigur de modelul aranjamentului floral.

Cand alegem un accesoriu cu voaleta, pentru o fixare optima in primul rand vom aranja voaleta dupa preferinta, o vom fixa cu agrafite metalice invizibile, iar apoi vom atasa decorul floral. In acest fel accesoriul poate fi modelat dupa forma coafurii.

Palarioarele cu voaleta se pot fixa cu doua tipuri de agrafe; pentru a fi mai explicita voi atasa poze cu cele doua posibilitati. Agrafele sunt atasate circular pe marginea palarioarei si sunt orientate concentric asigurand astfel o fixare optima.

Felul in care aranjam accesoriul de cele mai multe ori este rezultatul creativitatii noastre si talentul coafezei. Pozele de pe acest blog sunt dovada ca acelasi model de accesoriu poate arata diferit de la o coafura la alta - totul depinde de stilul si imaginatia fiecaruia.

In ceea ce priveste ambalajul, toate accesoriile Amiramo sunt prevazute cu cutii custom-made, special concepute pentru a asigura transportul si pastratrea accesoriilor in conditii optime.





1 comment: