Monday, March 26, 2012

Voaleta ‘Magestique’

Mereu ma gandesc la noi modele de flori; incerc sa le vizualizez cu ochii mintii, iar atunci cand inventez «ceva» fug repejor sa le schitez pe-un colt de hartie. De curand am primit un measaj de la o miresica care-si dorea o voaleta. Modelul aranjamentului floral ramasese la latitudinea mea si asta ma facea extrem de nerabdatoare sa m-apuc de experimentat. Imi imaginam rochia de mireasa, alura intregii tinute si simultan imi aparea in minte proiectia unui aranjament la care ma gandeam de ceva vreme – flori de iris; distins, aparte si neobisnuit…

Pentru voaleta Magestique am folosit doua tipuri de saten alb, nenumarate cristale, margele marunte cu miez argintiu, pene marabu si sarmulita placata cu argint.
Decorul floral este format dintr-un iris inflorit si un boboc. Centrul florilor este decorat cu pene marabu si cristale impletite cu sarmulita placata cu argint. Petalele si frunzele acestui aranjamet au detalii pictate manual si sunt prevazute cu schelet din sarmulita. Acest fapt permite modelarea compozitiei dupa forma coafurii.

Fixarea accesoriului se face cu ajutorul agrafelor metalice, invizibile, care se vor infige prin ‘urechiusele’ creeate special in acest scop.
Compozitia florala este completata de o voaleta detasabila pe plasa careia sclipesc delicat stras-uri Swarovski.

In set cu voaleta am creeat gentuta Magestique. Accesoriul este este prevazut cu captuseala. Este un detaliu minor insa dupa parerea mea, extrem de important intrucat in acest fel gentuta isi va mentine frumos forma.








1 comment:

  1. Salut , am lasat comment si la un alt "articol " dupa blogul tau , insa sa fiu sigura ca vom lua legatura iti las si aici , as vrea sa intram in legatura pentru o voaleta de nunta . Adresa mea de e-mail ilie_adriana88@yahoo.es

    ReplyDelete