Tuesday, January 18, 2011

Cordeluta - voaleta "Crystal Poppy"

Bun gasit tuturor! Cateva raze neindraznete se strecoara prin geam, e plin de lumina datatoare de energie, iar eu abia astept sa impartasesc cu voi ultimile mele poze..
Cei care au rasfoit blogul meu cunosc deja faptul ca nutresc o pasiune aparte pentru florile de mac. De ceva vreme am incercat sa concep o modalitate prin care sa prezent aceasta floare in lumina 'bridal' - asa numesc eu procesul ulterior caruia ideile mele se transforma in in accesorii pentru mirese.
Asadar, va prezint modelul Crystal Poppy - unde rolul principal il are floarea de mac pe care-am creat-o din matase satinata; am decorat-o cu margelute marunte si stras-uri Swarovski, iar pe langa acestea, am folosit frunzulite din dantela pal-argintie, margele-cristal si frunzulite pe care le-am facut utilizand sarmulita placata cu argint, perle de diferite dimensiuni si margelute-tub.
Cordeluta este prevazuta cu voaleta detasabila. Diametrul florii este de aproximativ 11 cm.







2 comments:

  1. buna, poti sa imi spui si mie cat costa o asemenea voaleta?

    ReplyDelete
  2. Buna Nicoleta,
    Modelul "Poppy Crystal" e la 220 RON, mai multe detalii aici: http://www.amiramo.com/catalog_galerie_produse_mirese_deluxe_collection(6)&pg=2

    O seara placuta!
    Marina

    ReplyDelete