Friday, March 5, 2010

Voaleta "Sonata"

Bine v-am gasit! Abia astept sa va prezint un nou model de voaleta :)
Plasa de voal cuprinde tot capul (nu acopera doar partea din fata). Este o voaleta unde plasa de voal este mai lata decat modelele pe care vi le-am prezentat anterior; pieptenele se prinde in spatele capului. In pozele de pe manechin se poate vedea cam cum poate fi prinsa. Desigur, optiunile sunt variate: pieptanul voaletei poate fi prins mai in spatele capului sau pe laterala.. Decorul pentru aceasta voaleta este trandafirul "Sonata". Este din matase de culoare ivory, frunzulitele sunt la fel, din matase si am adaugat - pentru a pune in evidenta mai bine intreaga compozitie - cateva frunzulite dintr-o dantela fina. Pe plasa de voal si frunzulite am prins stras-uri Swarovski de doua dimensiuni, care dau o sclipire delicata - ce mie-mi place atat de mult..
Floarea de trandafir are sistem dublu de prindere: agrafa de par tip aligator si ac de brosa. In ultima poza, pe manechin am asezat voaleta peste floare, dar desigur, se poate pune oricum; eu am pus-o astfel intrucat in SUA se practica mult acest mod de "prezentare".














































































































2 comments:

  1. Draga mea si aceasta voaleta e superba!
    Imi doresc o voaleta cu voalul de culoare bej sau mov inchis asemanator culorii prunei pentru ca rochia mea de mireasa e de culoarea bej nisipiu, iar pantofii mov pruna. Crezi ca ma poti ajuta?
    Astept raspuns!
    Multumesc!
    Raluca

    ReplyDelete
  2. Draga Raluca,
    Da, cred ca te pot ajuta :) Te rog sa-mi trimiti un e-mail pe adresa: aleyanee@gmail.com ca sa putem stabili detaliile.
    O seara placuta!
    Marina

    ReplyDelete