Thursday, March 18, 2010

Voaleta "Angely Rose"

Bine v-am gasit! Ma bucur nespus sa vad sau re-vad noi persoane pe blogul meu :) Bine ati venit! :) Astazi vreau sa va arat un nou model de voaleta, pe care l-am facut la dorinta unei miresici. Sper din tot sufletul sa-i placa; e ceea ce mi-am imaginat pentru ea :)
Am fost atat de curioasa sa vad rezultatul final incat n-am putut adormi; asa ca naptea mi-a fost sfetnic ;) am facut nenumarate incercari pentru a gasi combinatia cea mai reusita pentru acest accesoriu.
Si rezultatul e urmatorul: trandafirul este din matase de culoare ivory deschis, centrul l-am decorat cu pudra de cristal, iar pentru a fi stabil si comod la fixare/purtare l-am prins de-o mini palariuta. Pe plasa de voal am prins stras-uri Swarovski de 3 dimensiuni, care sclipesc delicat in orice lumina. Ca floarea sa poata fi purtata separat de voaleta am gasit o modalitate in care sa fie prinse cele doua elemente. Cu siguranta pozele vor reprezenta mai clar ceea ce incerc sa explic ;)


















4 comments:

  1. Buna! Foarte frumoasa!
    Am o intrebare, poti realiza o astfel de voaleta pe o alta culoare, bej sau o nuanta de mov inchis aproape de culoarea prunei?
    Cu simpatie,
    Raluca

    ReplyDelete
  2. Buna Raluca,
    Da,pot face ceva intr-o alta culoare. Ar trebui doar sa experimentez in ceea ce priveste culoarea (intensitatea movului pe matase). Pe cand ai avea nevoie de voaleta?
    O seara placuta!
    Marina

    ReplyDelete