Wednesday, February 24, 2010

'Rapsody' - flori brosa

Tot am incercat sa pandesc o zi insorita ca sa pozez aceste brose insa intr-un final mi-am zis ca in ritmul asta ma poate apuca si vara :D
Florile sunt dintr-o tafta care face ape in functie de lumina care cade pe acestea si mi-e aproape imposibil sa surprind in poze intenitatea culorii, tot jocul de nuante care-l au florile. Una e un mov-roz inchis, a doua e verde intens - de smarald, iar a treia e un vintage gold. Centrul este decorat cu pudra de cristal.
Florilor din poze le-am prins ace debrosa insa accesoriul se preteaza de minune si ca agrafa de par. Am facut o simulare ca sa va faceti o idee ;)














































4 comments:

  1. Ce pret are voaleta alba? ma intereseaza ,si in cazul in care nu o mai ai mai aduci?
    Un trandafir din tiul dr mai mare se gaseste pe la tine?
    toate arata superb.

    ReplyDelete
  2. Buna!
    Iti multumesc! Produsele nu le aduc de nicaieri ci le fac; asa ca as putea sa-ti fac ce floare preferi - doar sa-mi spui cam ce ti-ai dori.
    Vrei sa stii pretul pentru voaleta "Sonata"? e 145 RON, momentan disponibila dar nas putea sa-ti garantez pentru cat timp..
    Vrei un trandafir din tiul? Cam ce diametru si pe ce culoare? Tiull-ul ai vrea sa fie mai moale sau mai rigid? Daca ai vreo poza, trimite-mi te rog pe mail (vezi adresa la ABOUT ME, in stanga paginii) ca sa-mi fac o idee.
    O seara placuta!
    Marina

    ReplyDelete