Wednesday, August 5, 2009

Wedding Collection pictures

Intrucat am inceput sa scriu printre filele acestui blog de putina vreme, nu am postate mare parte din pozele creatiilor mele. Astfel, va invit deocamdata aici pentru vedea colectia mea de nunta. Spun "deocamdata" intrucat suntem in proces de definitivare a site-ului http://www.amiramo.com/ Sper ca in cel mai scurt timp sa dam jos mesajul Under Construction si sa va invitam sa vizionati colectiile direct pe pagina.
Intentionez sa impartasesc pe acest blog toate creatiile noi ce vor iesi de la mine din atelier. Astept cu mare interes comentariile si sugestiile voastre. Pentru mine critica constructiva reprezinta un impuls in a crea, transforma sau schimba totul in mai bine :)


4 comments:

  1. Hello
    Sunt o viitoare mireasa care cauta ceva mai deosebit decat clasicul voal pt rochia de mieasa. Am cautat prin magazinele din Romania voalete , dar nu reusesc sa gasesc niciunde. Am dat din intamplare peste blogul tau si sunt placut impresionata de ceea ce vad. Ai un atelier unde creezi aceste frumoase voalete? se pot comanda?
    Site-ul la care faci referire vad ca e inca in constructie :)
    daca poti te rog sa dai cateva detalii...

    Mutumesc

    ReplyDelete
  2. Draga Adriana,
    Iti multumesc pentru cuvintele incurajatoare! Ma bucur nespus ca iti plac voaletele :) Daca nu gasesti o voaletuta care sa ti se potriveasca spune-mi ce ti-ai dori si voi incerca sa-ti creez ceva ce sa-ti placa :)
    Situl inca e cu afisul de "Under Construction" dar poti sa-mi scrii aici pe blog sau pe adresa mea de e-mail (aleyanee@gmail.com)
    Cu drag,
    M

    ReplyDelete
  3. Minunate!!!
    Dsi am trecut de mult de varsta maritisului si am fost si soacra, ca o iubitoare a frumosului, nu ma pot abtine sa nu admir aceste minunatii!
    Succes1
    P.S. te-am vazut si pe Culinar.ro
    Geta

    ReplyDelete
  4. Draga Geta,
    Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari! Ma bucur nespus ca iti plac creatiile mele!
    Da, si gatitul reprezinta una din pasiunile mele - Culinarul este unul dintre forumurile mele preferate :)
    Marina

    ReplyDelete