Thursday, August 27, 2009

Pieptane "Golden Flower"

Ceva nou nout :) un accesoriu pentru o coafura romantica. Am folosit cristale Swarowski, sarmulita placata cu aur, organza si saten in tonuri "golden-ivory". Lungimea aranjamentului este de 16-17cm. Am prins la distanta cristale care sa se confunde cu buclele din coafura si sa dea o sclipire delicata.. Pacat ca pozele nu redau toate detaliile asa cum mi-as fi dorit eu.

Voi edita acest post intrucat am facut mici modificari: am schimbat culoarea frunzulitelor din agrafita cu un saten de nuanta "cappucino". Am observat totusi, ca pastrand cateva din frunzulitele de nuanta golden-ivory buchetul capata mai multa delicatete, arata mai bogat, mai chic. L-am pozat deja in cutie intrucat e gata de a fi expediat :) Culorile in poza sunt putin distorsionate, m-am straduit sa le redau cat mai aproape de realitate insa la capitolul asta mai am mult de invatat. Sper sa fi nimerit nuanta.




























































2 comments:

  1. Buna,
    Am primit floricica...eram atat de nerabdatoare sa o vad!!! Este mult mai frumoasa in realitate decat in poze! Superba! Iti multumesc mult - va intregi imaginea pe care incerc sa mi-o creez pentru nunta. Nu stiu nici acum cum ai reusit sa ai asa o viziune: nu cred ca as fi reusit sa gasesc ceva mai potrivit pentru rochita mea.Abia astept sa iti pot trimite poze. Iti multumesc inca o data si iti doresc sa fii mereu inspirata!
    Cu drag,
    Cristina

    ReplyDelete
  2. Draga Cristina,
    Iti multumesc!
    Mi-ai dat cea mai imbucuratoare veste pe ziua de azi. Am nimerit! :) S-o porti cu placere!! Ma bucur nespus ca-ti place si ca se potriveste cu rochita si celelalte accesorii. Abia astept sa primesc poze :) Petrecere frumoasa!!!
    Cu drag,
    Marina

    ReplyDelete