Wednesday, August 19, 2009

Cordeluta cu voaleta "Peony"

Am facut aceasta cordeluta imbinand elementele ce si le doreste doreste o miresica: floare "Peony" din matase, in tonuri ivory. Sper sa fie ce si-a dorit :)
Cordeluta am decorat-o cu perlute si cristale de diferite dimensiuni, iar pe plasa de voal am lasat cateva bulinute. Oricum, aceste mici punctulete plusate pot fi scoase daca cineva nu le doreste, intrucat sunt niste sarmulite subtiri prinse pe plasa de voal; nu sunt lipite ci rasucite pe unul din firele plasei.






































2 comments:

  1. Buna
    Sunt mireasa care a primit aceasta draguta cordeluta. Sunt multumita de rezultat si voaleta arata f bine. O sugestie: cred ca se poate renunta la acele margelute gri, sa fie doar margelute albe si crem nu? Sau poate te-ai gandit tu la un design mai deosebit...
    Is curioasa de cum ar arata si fluturasi in loc de floricica :)
    Tranzactia a fost ok : eu am virat banii in cont si dupa cateva ore mi s-a expediat pachetul. In jud. Bihor unde le-am primit eu , prin posta au ajuns in 3 zile.
    Adriana

    ReplyDelete
  2. Draga Adriana,
    Sa porti cu placere cordeluta! Ma bucur nespus ca esti multumita de produs. Am prins printre perlute si cristalele transparente cateva fumurii pentru a face contrast frumos, vroiam sa fie ceva deosebit :)
    Am facut si fluturasi dar inca n-am gasit eu un model care sa-mi placa suficient incat sa-l pozez, dar sunt pe lista mea de proiecte ;)
    Multumesc!

    ReplyDelete