Sunday, October 2, 2011

Amiramo - Leather Collection

Demult planificam sa creez o colectie cu flori din piele, insa intotdeauna aveam alte o mie de lucruri de facut si lasam aceasta ideea deoparte.. Acum, in contextul in care ne asteapta lunile de toamna-iarna, am decis sa dedic timp acestui proiect.
In esenta, mi-am dorit sa creez accesorii pentru garderoba noastra de iarna: pulovere, rollinguri, sacouri, pardesie, chiar si pentru genti si caciuli. Florile din piele se compun foarte frumos si pe sirajuri lungi de margele, conferindu-le o nota distincta.

Pentru colectia Amiramo Leather am folosit piele naturala in combinatie cu cristale Swarovski, perle de cultura, margelute, cristale de quart, diferite tipuri dantela, saten sau catifea..
Voi dedica cate o postare pentru fiecare accesoriu din aceasta colectie.
Sper sa va placa :)

2 comments:

  1. superbe flori...sunt tare curioasa cum le faci, pas cu pas!

    ReplyDelete
  2. Multumesc!
    In primul rand e nevoie de piele de calitate, subtire si elastica, impregnata cu o solutie speciala, non-toxica, care permite modelarea si fixarea formei. Creiez tiparul petalelor, iar apoi formez rand pe rand petalele cu ajutorul instrumentului pentru flori. Nu exista o tehnica universala - caut alternative pentru fiecare model..

    ReplyDelete