Monday, May 16, 2011

Voaleta "Shanty One"

La dorinta unei miresici am creeat o mica variatie pe marginea modelului ShantyDiferenta consta in modelul plasei de voal, careia aceasta data i-am dat forma de voaleta, menita sa acopere o parte din fata.
Voaleta este detasabila; am surprins etapele fixarii accesoriului: plasa de voal se fixeaza cu agrafite metlice, invizibile, iar deasupra se aseaza decorul.




7 comments:

  1. Ciao Draga!
    Cum pot sa comand voaleta asta frumoasa si c-am cat costa si ce culoare are? :) I-mi place foarte tare. Sunt din Alesd, Romania.
    te pup!
    Iza!

    ReplyDelete
  2. Buna Iza,
    Iti multumesc pentru cuvintele frumoase!
    Voaleta "Shanty One" este la 220RON. Culoarea modelului afisat pe blog este alba, insa pot creea accesoriul de orice alta culoare.
    Daca ai dori un asemenea accesoriu te rog mult sa-mi trimiti un mesaj pe adresa: aleyanee@gmail.com ca sa putem stabili toate detaliile.
    O seara frumoasa!
    Marina

    ReplyDelete
  3. Buna Marina,
    Ma intereseaza acest model de voaleta, dar simpla, asa cum este prezentata in a doua imagine, fara accesoriul de decor. Mi-ai putea crea una asa si care ar fi costul ei?
    Multumesc,
    Alexandra

    ReplyDelete
  4. Buna Alexandra,
    Desigur, te rog mult sa-mi trimiti un e-mail pe adresa: aleyanee@gmail.com pentru a ma anunta daca iti doresti ca voaleta sa fie simpla, sau pe plasa de voal sa fie prinse stras-uri Swarovski?
    pe curand!
    Marina

    ReplyDelete
  5. Buna! Sunt si eu interesata de acest model, dar o alta culoare, si anume albastru electric. Se poate? Daca da, imi puteti lasa un nr de telefon?

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Bună, cum as putea comanda voaleta?

    ReplyDelete