Wednesday, August 25, 2010

Voaleta "Silk Camelia" cu flori-pereche

Bine v-am gasit! De ceva vreme am lucrat la un nou model de floare; o combinatie dintre doua tipuri de matase de culare ivory.
Rezultatul e urmatorul: compozitia florala este formata din doua flori, ale caror centru l-am decorat cu perlute, margele marunte si stras-uri Swarovski de doua tipuri. Sistemul de prindere este agrafa-brosa, identica cu cea pe care am folosit-o pentru Poppy Flower pin-brooch.
Plasa de voal este prevazuta cu sistem de prindere in doua parti: pe captetele decorate cu perlute se pot prinde una sau doua agrafite metalice (din acelea subtiri ce pot fi perfect mascate in coafura) care permit atasarea voaletei fara vreo dificultate. Pe plasa de voal am prins stras-uri Swarovski.
Sper sa va placa :)












Thursday, August 19, 2010

"Poppy Flower" pin-brooch

..un mac :)





"Orchid pin-brooch veil"

De data aceasta, orhideea cu Swarovski formeaza un set cu plasa de voal pe care-am vopsit-o in degrade cu aceeasi nuanta de culoare pe care-am folosit-o pentru floare. Pe plasa de voal am prins stras-uri Swarovski de doua feluri. Floarea este prevazuta cu sistem de prindere tip agrafa-brosa.











Tuesday, August 17, 2010

"Gia" - 'hand corsage' & 'pin corsage'

Astazi e ziua cocardelor :)
As vrea sa va mai prezint si modelul "Gia" in doua variante: cocarde cu ac de brosa si 'hand corsage'.
Voi atasa o poza cu tipul de ac de brosa pe care l-am folosit pentru acest model, dar si pentru modelele Selia si Selia Duo.









"Selia Duo" corsage set

Si din in nou un set: corsaj cu bratara din perle - pentru domnisoarele de onoare "Selia Duo Flower"; iar in completare - varianta pentru cavalerii de onoare, butoniera cu ac de brosa: "Selia Duo Bud".















Monday, August 16, 2010

Set corsaje - "Selia Bud" si "Selia Flower"

Nu demut am creat un set intreg de corsaje pentru nunta. Am pornit de la acelasi tipar de floare si de la un decor-baza, iar apoi am creat variatiile "Selia Flower"- floarea mare, destinata pentru nasa si "Selia Bud"-floarea mica - pentru nas.
Florile sunt din saten, cu centrul format din margelute, perlute. Pentru floarea nasei am folosit si perle in forma de picatura, pe care le-am rasucit pe sarmulita placata cu argint. Ambele corsaje au ca si sistem de prindere ac de brosa.

Voaleta "Sunset Feathers"

Buna dimineata!
Astazi as vrea sa va prezint o variatie a aranjamentului Sunset, sugerata de o miresica. Diferenta consta in modalitatea de decor a florilor: de data aceatsa am folosit frunzulite din matase (fara cele din dantela) si am adaugat pene de strut. Plasa de voal are bilutele de puf printre care am prins cateva stras-uri Swarovski.
Sper sa va placa :)













Friday, August 13, 2010

Orhideea Alexandrei

..creata special pentru o miresica frumoasa, cu rochita mov. Alexandra draga, ti-am spus-o si-o repet: imi place nespus de mult cum iti sta in aceasta culoare!..

Margele "Yellow-Black"

Imi plac mult bijuteriile facute in acest stil: margele de diferite forme, din pietre semipretioase delimitate cu elemente din argint. Pentru acest triplu sirag am folosit agat galben, onyx si chihlimbar. Margelele sunt separate de tubulete spiralate si bilute din argint proba 925.
Fluturasul este doar pentru decor, desi.. ;)



































































Trandafirii Alinei

De multa vreme imi tot planific sa creez si acest post insa am tot lasat de azi pe maine.. Si-apoi vorba proverbului e-nteleapta, asa ca astazi mi-am propus sa va prezint inca o miresica superba, careia i-am creat pentru nunta doua flori. In poze se vede doar trandafirul roz.. De data aceasta pozele au fost realizate de echipa Ioan Margineanu iar restul pozelor de puteti gasi pe blogul fotografului, aici.















Voaleta Adinei

De ce 'a Adinei' si nu 'Sunset' ?! Pentru ca toate voaletele care le fac, chiar daca sunt acelasi model, intotdeauna vor arata diferit. De ce? Intrucat sunt create 100% manual si-mi este absolut imposibil sa creez replici "shtantzate" ca de pe banda de productie. Ce-ar mai fi sa adaug, e ca fiecare voaleta este ajustata in asa fel ca sa se potriveasca cu detaliile tinutei: perlute sau fara.. cristale, dimensiuni, reflexe, modalitate de prindere, etc., etc...

Eu consider ca aportul meu in a personaliza un accesoriu este doar in prima faza. Ulterior accesoriul este prins intr-o coafura, pe-o rochie, costumas si la fel, poate fi modelat si aranjat in alte o mie de feluri...

Mai departe voi lasa imaginile sa vorbeasca ;) Pozele Adinei au fost realizate de echipa SARAPHOTO - sunt atat de frumoase incat eu fac "mccc" :) si va las si pe voi sa le vedeti.. Toate pozele le puteti gasi aici
Multumesc Adina si CASA de PIATRA!!!
















Decoruri pentru lumanare "Duo"

Aceste flori sunt rezultatul unei intregi epopei in incercarea de a crea ceva deosebit pentru o pereche de lumanari pentru cununie. Dar ma bucur ca intreaga poveste m-a determinat sa incerc aceasta combinatie, care s-a dovedit reusita si apreciata atat de destinatara, cat si de persoane care s-au convins ca exista si un revers al tipicului decor de lumanare - cu funda din tiulle..

Compozitia este formata din flori din saten, cu frunzulite din dantela. Centrul florilor l-am decorat cu margelute si cristale de culoare opusa - pentru a crea setul lila-verde - pe care le-am prins pe sarmulita argintata.
Efectul vizual final, cu siguranta va fi altul: pozele mele prezinta doar elementul central al intregului decor de lumanare. Cu aceasta ocazie Ancuta, te rog mult, mult de tot sa-mi trimiti o poza cu lumanarile tale!
















Voaleta "Ariete"

Bine v-am regasit! Ma bucur mult sa revad lumea cunoscuta, dar si pe cea noua. Dupa o vacanta plina de soare si zile frumoase am revenit cu noi idei pe care interntionez sa le imartasesc cu voi.
Astazi as vrea sa va prezint un nou model de floare, pe care am creat-o in set cu voaleta. Floarea este din saten si matese naturala, cu centrul decorat cu margelute marunte, cateva "mustati" pe varful carira am lipit pudra de cristal, o perla si stras-uri Swarovski. Dupa cum se vede si in poze, floarea este detasabile: astfel se poate purta separat de plasa de voal. Plasa de voal este menita sa fie prinsa pe-o parte; sa acopere putin o parte din fata.
Sper sa va placa :)