Friday, December 4, 2009

Cordeluta cu voaleta 'Serendipity'

Va prezint modelul florii 'Serendipity' pe care de data aceasta am atasat-o pe cordeluta argintata, cu plasa de voal decorata cu stras-uri Swarowski de doua dimensiuni.
















10 comments:

  1. Foarte faina voaleta, felicitari! in august voi fi si eu mireasa si imi doresc sa fiu una deosebita deci...cred ca voi apela la tine pentru o asemenea voaleta

    ReplyDelete
  2. Buna,
    Iti multumesc! Daca te hotarasti ca eu sa creez accesoriul pentru tine, te rog sa-mi scrii putin mai din timp, ca sa reusesc sa onorez comanda in termeni rezonabili.
    O zi buna!
    Marina

    ReplyDelete
  3. Buna

    O sa am nunta in luna Mai si tare imi doresc o voaleta.Se poate sa-mi spui cat timp dureaza sa o faci si cat costa?

    ReplyDelete
  4. Buna,
    Pretul voaletelor variaza in functie de model. Daca iti place vreun anumit model sau daca ai mai multe pe care le-ai prefera, te rog sa-mi scrii un mail pe adresa aleyanee@gmail.com si-ti voi da toate detaliile. Tinand cont ca ai nunta in mai as incerca sa-ti fac voaleta astfel incat pe la mijlocul lunii aprilie s-o si primesti ;)

    O zi buna!
    Marina

    ReplyDelete
  5. Buna

    Imi place foarte mult modelul Serendipity si as vrea ceva asemanator si pentru mine.Rochita mea de mireasa este ivorie si as vrea sa stiu daca poti sa faci pe culoarea asta.In caz ca te ajuta iti pot da o poza cu rochita ca sa vezi exact cum e si daca se potriveste modelul ales de mine.
    Multam frumos
    Iulia

    ReplyDelete
  6. Draga Iulia,
    Sigur, as putea sa-ti fac acest model pe ivory. Te rog mult trimite-mi o poza cu rochita ta pe adresa: aleyanee@gmail.com si-ti voi da un reply cu mai multe detalii.
    O zi buna!
    Marina

    ReplyDelete
  7. Buna, ti-am mai scris un comment mai devreme dar cred ca la alta voaleta. Asta este voaleta care mi-o doresc dar cu o mica schimbare. Intai as vrea sa stiu cat m-ar costa o asemenea opera :)

    ReplyDelete
  8. Buna,
    In varianta prezentata mai sus voaleta costa 118RON dar daca doresti o modificare te rog mult sa-mi spui cam care ar fi aceasta; astfel voi putea face noul calcul si-ti voi putea spune cam care ar fi diferenta, daca va fi cazul..
    O zi frumoasa!
    M

    ReplyDelete
  9. Singura modificare care o vreau este sa faci cateva dintre penele din ea (firele acelea pufoase) de culoare neagra. Astept un rasp mersi mult. Si nu mi-ai rasp, se poate livra oriunde in tara? Eu sunt din Timisoara.

    ReplyDelete
  10. Sigur, fara nici o problema; pot adaug pene negre.
    Da, livrez oriunde in tara. Te rog mult sa-mi trimiti un mail pe adresa: aleyanee@gmail.com pentru a stabili eventual toate detaliile.
    M

    ReplyDelete