Wednesday, October 21, 2009

Cordeluta cu voaleta neagra "Mikado"

Pentru aceasta cordeluta in stil vintage, pin up - pe langa floarea din saten bourdeaux - am folosit pene, cristale Swarovski Crystallized Hematite si plasa de voal negru. Cordeluta am infasurat-o in pangliza din saten negru. Sper sa va placa :)





















4 comments:

  1. Minunate toate creatiile tale. Felicitari!
    Sunt putine bloguri de handmade profesionale, in romana; este o incantare sa mai gasesti unul.

    ReplyDelete
  2. Laly, iti multumesc! Ma bucur nespus ca-ti plac accesoriile mele; cand mai ai putin ragaz te mai invit pe-aici :)
    O zi perfecta!
    Marina

    ReplyDelete
  3. Buna,
    Sunt Aura, Romania

    Pot spune ca sunt foarte frumoase, de fapt extraordinar de frumoase. Nu stiu care imi place mai mult. Imi doresc din tot sufletul sa ajung la "performanta" ta, daca o pot numi asa. Sunt inca la inceput, imaginatia nu imi lipseste insa informatii privind modul de realizare da. Pana la urma o sa reusesc, citesc tot ce prind, experimentez..........si intr-o zi poate o sa iti trimit o poza a "creatiei" mele la fel de reusita cum sunt ale tale.
    Chiar te admir.

    ReplyDelete
  4. Draga Aura,
    Iti multumesc mult pentru cuvintele incurajatoare! Sunt bucuroasa ca accesoriile mele sunt apreciate si purtate. Pentru mine acest lucru e echivalent cu cea mai mare satisfactie.
    Am descoperit aceasta pasiune absolut accidental si-as putea spune cu mana pe inima ca mereu invat - prin practica.. Intradevar, informatii pe aceasta tema nu prea sunt, de aceea imaginatia este factorul esential in tot acest proces de "creare". Si zic eu ca-i bine, pentru ca ceea ce iese - e diferit de ceea ce poate fi gasit oriunde in lumea asta; e unic! :)

    Iti doresc mult, mult succes si inspiratie!
    Cu simatie,
    Marina

    ReplyDelete