Tuesday, October 20, 2009

Agrafa Orhidee - cu nenumarate Swarovski :)

La dorinta unei viitoare miresici am facut aceasta orhidee. Sursa de inspiratie au fost renumitele accesorii semnate de Tarina Tarantino . Tiparul orhideii l-am adaptat putin, am folosit material foarte apropiat de cel utilizat pentru florile designer-ului si desigur muuulte Swarovski Crystallized de cateva dimensiuni si nuante: Crystal, CrystalAB, Light PinkAB. In centrul florii am aplicat 3 strasuri de nuanta crystal intrucat astfel floarea capata luminozitate. Sistemul de prindere e inca in faza de proiect. Cred ca voi prinde o clama pe sistem aligator ca floarea sa poata fi prinsa atat in par cat si pe gulerul la un sacou, rochita de vara sau posetuta. Sau.. o alta alternativa ar fi sa prind o agrafa micuta pentru par si un ac de brosa alaturi. Am vazut ca si Tarina Tarantino foloseste acest sistem dublu de prindere transformand florile ei in accesorii universale.
Sper sa va placa, eu una m-am indragostit! Trebuie sa-mi fac neparat timp sa-mi fac si mie una :)























6 comments:

  1. floarea ta este mult mai frumoasa decat a Tarantinei. nuantele alese si aranjamentul petalelor mai reusit, intunecimea partii centrale luminata cu strasuri. toate acestea fac a in final Orhideea Amiramo sa fie mult mai stilata. te felicit! mi-ai incantat sufletul.

    ReplyDelete
  2. Draga Carmen, bine ai venit pe blogul meu! Iti multumesc mult pentru apreciere si cuvintele incurajatoare.. imi salta inima de bucurie!!
    Marina

    ReplyDelete
  3. as dori si eu una dar pe alb in forma de orhidee!! adr mea ste honeybunny_2023 pe yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Buna,
    Ti-am trimis mesaj pe e-mailul specificat.

    O zi frumoasa!
    Marina

    ReplyDelete
  5. Buna ziua.M-ar interesa si pe mine care este pretul orhideei.Va multumesc anticipat(adresa mea de mail este:voicuandreia@yahoo.com)

    ReplyDelete
  6. Buna

    m-ar interesa si pe mine o orhidee asa. care este pretul , te rog?
    adresa mea( roxana.tarigradeanu@yahoo.com)

    ReplyDelete