Tuesday, July 26, 2011

Pieptane 'Ninna Orchid'

Am creeat acest pieptane folosind matase de nuanta off-white, margele marunte cu miez argintiu, sarmulita placata cu argint, perle si cristale. Petalele alungite sunt prevazute cu schelet din sarmulita, acest detaliu permite rearanjarea petalelor orhideii dupa preferinta.




Agrafa cu voaleta 'Black Madlene'

Am creeat floarea Madlene asortand petale din saten si dantela, cu margelute negre, cristale Swarovski si pene de strut. Accesoriul se fixeaza cu ajutorul agrafei-brosa. Am completat compozitia cu o mini-voaleta abstracta, plasa careia este decorata cu stras-uri Swarovski.





Pieptane "Cristelle One"

Acest model de pieptane reprezinta o replica a cordelutei Ivory Cristelle.
Cu mici variatii, am format compozitia Cristelle pe pieptanele argintat.
Pentru compozitia florala am folosit elemente de bijuterie placata cu aur alb si topaz, perle, cristale, sarmulita placata cu argint tratat impotriva oxidarii, dantela, saten si margelute..

La cerere,  am completat accesoriul cu o voaleta ampla, formata din doua parti: partea care sa acopere ochii si decorul-funda. Pe plasa de voal am prins stras-uri Swarovski.
Toate elemente accesoriului sunt detasabile.





Voaleta 'Ariete'

Nu este prima data cand postez poze cu acest model de voaleta. Insa de fiecare data, chiar daca creez acelasi model de floare, rezultatul difera de cel precedent. Si-asa se intampla cu fiecare accesoriu; il redescopar la nesfarsit si ma bucur de noul accesoriu ca si cum ar fi "primul" creeat :)
Alexandra, iti multumesc enorm pentru poze! Chiar daca ma voi repeta, o voi mai spune o data: arati superb!




Voaleta Mirelei

Daca v-ati pus vreodata intrebarea, cum arata voaleta Shanty One altfel decat pe manechin, am placerea sa impartasesc cu voi cateva din pozele pe care le-am primit de la Mirela: o miresica frumoasa, delicata, cu zambet dulce, careia ii sta foarte bine in nuante de mov. Pentru ea, in set cu voaleta am creeat si un corsaj pentru mana.
Mirela, iti multumesc mult pentru poze!
Numai bine!