Wednesday, February 16, 2011

Voaleta "Rain"

Sursa de inspiratie pentru aceasta voaleta au fost florile de nufar. Compozitia este formata din floarea din saten si dantela de culoare ivory, pene de strut, margelute marunte, cristale si perle in forma de picatura. Modalitate prin care se prinde acest accesoriu este agrafa-brosa. In acest caz, am creeat o voaleta mica, asimetrica, insa variatiile pot fi ajustate dupa preferinta :)











Tuesday, February 15, 2011

Voaleta "Seyna"

Am dorit sa creez pieptane cu un buchetel de flori; ceva exotic si delicat, care sa formeze o compozitie armonioasa. Am folosit floricele din saten, alaturi de cristale-picatura, margelute, frunzulite din matase si voaleta pe care am prins stras-uri Swarovski. Jocul de lumini reflectat din aceasta voaleta de-a dreptul vrajeste..










Voaleta "Feerya"

Bine v-am gasit! In sfarsit se vad si pe-aceste meleaguri primele semne de primavara; soarele scalda imprejurimile in lumina calda iar eu ma gandesc cu bucurie c-au trecut mare parte din zilele posomorate de iarna.
Astazi as vrea sa va prezint un nou model de voaleta. Elementul central al acestui accesoriu il constituie pieptanele care are un design deosebit; este incrustat cu cristale Swarovski de diferite forme, perle si pene de strut.
Pentru acest decor am ales o voaleta ivory careia i-am dat o forma abstracta. Voaleta este detasabila, decorata cu stras-uri Swarovski de doua dimensiuni.
Sper sa va placa :)





























Wednesday, February 9, 2011

Mini-palarioara cu voaleta "Purple Romance"

Intr-una din zile mi se facuse un dor de culorle verii, mi-am intins matasea si m-am apucat de pictat. In final a rezultat acest trandafir (12 cm diametru) pe care l-am prins pe o palarioara micuta de 8 cm.
Palarioara e menita sa asigure prinderea accesoriului, nu sa fie vizibila. Am decorat-o cu o dantela creeata manual din fir de saten lila, pe care am prins stras-uri Swarovski. Printre dantela am cusut cristale de-un roz pal, de diferite dimensiuni si perlute, am adaugat cateva frunzulite din margele, cristale Swarovski si perle si le-am asezat printre cateva buclite din panglica de organza. Si desigur, voaleta care completeaza delicatetea florii..






















Voaleta "Shanty"

Bine v-am gasit! Asazi am venit cu un model nou de voaleta, din colectia Amiramo Deluxe.
Floarea este creeata din elemente de bijuterie placata cu aur alb, perle de cultura, topaz, cristale Swarovski care atrag privirea prin sclipirea lor delicata. Toate aceste elemente sunt prinse cu sarmulita placata cu argint.
Petalele florii sunt din matase satinata, printre care am prins pene de strut. Modalitatea prin care se prinde acest accesoriu este cu agrafa-brosa.
Voaletei i-am dat o forma abstracta; pentru o mai mare flexibilitate am facut-o detasabila.
Sper sa va placa :)