Tuesday, September 21, 2010

Voaleta lui Agnes

Astazi am primit poze de la nunta lui Agnes si sunt happy-yy-y! :) Sunt noi-noute si frumoase-frumoase! Nu stiu cine-a zis-o dar eu am retinut-o: "din frumos - frumos iese" :)
Agnes draga, sa fiti fericiti!!! Cu buchetul tau evantai m-ai dat gata! Superb! Te pup!



















Voaleta "Serendipity" o variatie..

Aranjanetul din pene va este deja cunoscut, diferenta ar fi voaleta - care este mai "plina", cu o forma diferita fata de modelul initial. Totodata, de data aceasta pentru decorul florii am folosit pene carora le-am pastrat intreaga lungime. Variatiile pe marginea unui model pot fi infinite, totul deprinde de tinuta, preferinte si stilul ales. Las pozele sa "spuna" restul :)






Pieptanele lui Ruxi

Pentru Ruxi, miresica cu zambet fermecator am creat pieptanele Jasmine. De fiecare data cand primesc poze de la miresicile carora le creez accesoriile parca retraiesc si eu ziua cea mare. E un deja vu care ma lasa mereu cu zambet pe buze, buna dispozitie si-mi da un impuls sa mai creez o floare :)
Ruxi draga, te pup si va doresc CASA de PIATRA! Iti multumesc mult pentru poze!











Sunday, September 5, 2010

Voaleta "Serendipity White&Black"

Am creat aceasta voaleta pentru o miresica a carei rochita are detalii de culoare neagra. Compzitia florala este formata in intregime din pene de diferite tipuri, iar centrul florii l-am decorat cu perlute si Swarovski. Sistemul de prindere al accesoriului lforal este 2 in 1 (agrafa-brosa). Pe plasa de voal am prins stras-uri Swarovski; sclipes delicat in orice tip de lumina.







O mica variatie.."Moon" pe piptane

Prima varianta a acestui model am proiectat-o pe schelet din sarmulita, cu sistem de prindere cu 'urechiuse', dar variatiile pot fi infinite ;)
De data aceasta, la cererea unei miresici, am prins acest accesoriu pe pieptane.





'Catherine' hand corsage

Pentru acest model am avut drept inspiratie corsajul pentru mana Selia Duo Flower, la care s-au adaugat sugestiile unei domnisoare de onoare :) Compozitia este formata dintr-o floare din saten, cu decor din pene si panglica din saten. Combinatia este ivory-verde turcoaz, in ideea de a crea o alura vintage...
Acest model de floare poate constitui un aranjament foarte frumos si pentru o voaleta.
Sper sa va placa :)