Thursday, July 8, 2010

Agrafa - brosa 'Poppy Flower'

Macul - una din florile ce-mi inspira soare, caldura si buna dispozitie! Petalele de-un rosu-intesns, cu putin negru la baza, sunt din saten. Pentru centrul florii am folosit pudra de cristal si margelute marunte pe care le-am infasurat pe-un cristal verde. Cateva frunzulite negre din organza si pene intregesc compozitia.
Sper sa va placa :)




Wednesday, July 7, 2010

Floare cu voaleta 'Coktail Rose New'

Bine v-am gasit! Astazi as vrea sa va arat o floare foarte asemanatoare cu modelul Coktail Rose, insa cu mici variatii. In acest caz, in centru florii, pe langa cristalele fumurii am adaugat si cristale negre, stras-uri Swarovski Hematite, pudra de cristal si margelute mici. Floarea este din saten, cu decor compus din doua pene de paun si trei frunzulite din datela neagra cu fir auriu. Pe plasa de voal am prins stras-uri Swarovski Hematite. Pentru accesoriile in tonuri inchise, aceste strasuri sunt preferatele mele. Si din nou pozele mele redau prea putin sclipirea si detaliile care se vad pe viu, dar esentialul se vede ;) Sper sa va placa :)
















Sunday, July 4, 2010

Voaleta - palarioara 'Melody'

Bine v-am gasit! Astazi as vrea sa va prezint un nou model de palarioara. Drept inspiratie am avut o poza cu o rochita neagra, in stil vintage.
Compozitia florala este formata din 3 floricele din saten, centrul carora l-am decorat cu cristale si stras-uri Swarovski. Pe langa acestea am folosit frunzulite din dantela si organza pe care am prins Swarovski Hematite, panglica din saten si desigur plasa de voal - care cade pana sub ochi -si pe care am prins cateva bulinute plusate.
Ca si baza, am folosit o palarioara de 9 cm diametru.
De data aceasta am folosit o noua modalitate de prindere a plasei de voal: sub palarioara, plasa de voal este prinsa pe-un elastic. Astfel, voaleta poate fi aranjata dupa preferinta; poate fi chiar data in spate sau pur si simplu stransa sub palarioara.

Voaleta 'Amber'

Cu ceva vreme in urma v-am prezentat agrafa Amber. De data aceasta, floricica in culorile chihlimbarului compune un set cu plasa de voal asortata coloristic, in degrade.