Monday, May 31, 2010

"Ravena One" si "Venesse" nuanta mov

Bine v-am gasit! Astazi as dori sa va arat doua accesorii pe care le-am creat in ideea de a se asorta cu o rochita mov. Dupa odiseea coloratului si pregatitului materialului pentru aceste accesorii am constatat cu uimire ca aceeasi culoare, absolut identica, arata diferit pe materiale de diferite texturi. In incercarea de a "pacali" materialul am ajuns sa am mov peste tot. Inca mai gasesc urme de culoare pe-aici pe bluza, pe masa, sub masa, ce mai - peste tot, dar zic eu - rezultatul a meritat efortul :)
In centru pieptanului Ravena One am folosit cristale cu reflexe (tip AB), iar pentru Venesse, am folosit pudra de cristal in centrul florii, iar pe plasa de voal am prins stras-uri Swarovski Hematite - pe langa cele cateva bobite plusate.
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa! Aici ploua de zor, sper sa nu tine prea mult ca inca n-am apucat inca sa ne bucuram de vara ;)








Friday, May 21, 2010

'Casidy' Cordeluta pentru mireasa

Astazi as vrea sa va prezint un nou model de cordeluta. Ca baza am folosit o cordeluta lata, invelita cu saten si dantela. Compozitia este alcatuita dintr-o folare de saten, al carei centru l-am decorat cu puf de marabut, perle si cristale de diferite dimensiuni - prinse cu sarmulita argintata. Am folosit si cateva frunzulite din dantela pe care am prins stras-uri Swarovski de diferite dimensiuni, si o fundita din panglica din saten.
Sper sa va placa :)






'Vivienne Ney' o mica variatie..

La dorinta unei miresici am creat aceasta variatie pe tema Vivienne. De data aceasta in jurul florii am folosit decor din pene de strut. Centrul florii l-am decorat cu o perla, pudra de cristal si stras-uri Swarovski de doua dimensiuni. Sistemul de prindere este brosa si clama tip aligator.
Acest accesoriu este menit sa inlocuiasca voalul clasic, diametrul intregii compozitii are aproximativ 20 cm.



Friday, May 14, 2010

Voaleta "Ivory Infinity"

As vrea sa va prezint un nou model de voaleta construita pe principiul - plasa de voal-funda, cu decor din floricele marunte, pe care le-am prins pe pieptane.
Pe langa floriele am folosit frunzulite de dantela si pene si plasa de voal - care se prinde separat, sub buchetelul de flori. Atat pentru flori, cat si pentru plasa de voal am folosit stras-uri Swarovski de 2 dimensiuni.





Friday, May 7, 2010

Cordeluta "Autumn"

Imi plac nespus de mult provocarile, mai ales cele care au legatura cu ceea ce fac; cu pasiunea mea :) De ceva vreme am primit o "tema" a carei finalitate am tot incercat sa mi-o proiectez in minte - ca sa pot incepe cu ceva. Suna destul de abstract.. Despre ce e vorba?! :)
Despre un accesoriu, un fel de cordeluta -as zice eu, creata de eroina din filmul "Autumn in New York". Este vorba de acel accesoriu cu floare-clopotel..
Aveam de facut ceva asemanator ca idee (clopotelul atarnator) dar designul ramanea la latitudinea mea... Si asta e rezultatul: cordeluta pe care-am decorat-o cu piele intoarsa de culoare neagra, stras-uri Swarovski Hematite, dantela, pudra de cristal...
si-acum poze, poze! :)