Wednesday, February 24, 2010

'Rapsody' - flori brosa

Tot am incercat sa pandesc o zi insorita ca sa pozez aceste brose insa intr-un final mi-am zis ca in ritmul asta ma poate apuca si vara :D
Florile sunt dintr-o tafta care face ape in functie de lumina care cade pe acestea si mi-e aproape imposibil sa surprind in poze intenitatea culorii, tot jocul de nuante care-l au florile. Una e un mov-roz inchis, a doua e verde intens - de smarald, iar a treia e un vintage gold. Centrul este decorat cu pudra de cristal.
Florilor din poze le-am prins ace debrosa insa accesoriul se preteaza de minune si ca agrafa de par. Am facut o simulare ca sa va faceti o idee ;)














































Trandafir din piele - agrafa&brosa

Sunt pusa pe experimente cu pielea. N-am putut dormi gandindu-ma la urmatoarea floare :) De nesomn, m-am trezit cu noaptea-n cap si m-am apucat de treaba; o viitoare nasica m-a rugat sa-i fac o agrafa-brosa crem, pentru o rochita eleganta. Am combinat cremul cu foarte putin negru - pentru a-i da consistenta compozitiei. Am folosit o piele moale, pentru ca accesoriul sa poata fi folosit atat pe post de brosa (decor vestimentar) cat si ca agrafa de par. Abia astept sa-i trimit pozele ;)

























































Tuesday, February 23, 2010

Cordeluta "Leather Lilly" - piele si dantela

Imi place combinatia dintre dantela si piele naturala. Cu ceva vreme in urma am incercat sa imbin cele doua materiale si am facut tot felul de flori. Una dintre acestea am prins-o pe-o cordeluta invelita in catifea si decorta cu putina plasa de voal si pene. Pentru centrul florii am folosit perle de cultura, margelute marunte, Swarovski de diferite dimensiuni si praf de cristal. Prea putin se disting detaliile in pozele pe care le am, asa ca, cu siguranta voi edita postul pentru a atasa si-o poza a cordelutei pe manechin.
































Monday, February 22, 2010

Brosa-trandafir din piele

Tot astazi vreau sa va arat o noua floare, un nou experiment cu pielea :) In final i-am prins ac de brosa intrucat trandafirul se potriveste perfect cu materiale care au o textura mai tzapana ;)
Prins pe un sacou din material de jeans sau de-o curea, schimba total aspectul hainei, conferind o allura de smart cassual cu o nunanta de elegant :)































Flori, multe flori...

Bine v-am regasit! Am lipsit ceva vreme si ma bucur nespus sa revin cu noi forte :) Pentru astazi am pregatit sa va arat cateva idei pentru miresici. Am primit aceste poze de la o prietena, pe mail, dar tare as vrea sa stiu sursa lor; voal - alta culoare decat cel traditional, flori din matase pictate manual, flori pe rochie, flori pe palarie, ce mai, sunt superbe! :)


















































Wednesday, February 3, 2010

Un strop de inspiratie - flori din piele

Imi plac mult florile designer-ului rus Natalia Zaitseva; imbina intr-un mod aparte culorile si texutrile materialelor cu care lucreaza: piele, blanita, dantela, satenuri, catifea... Uitandu-ma la accesoriile ei, mereu imi repet in sinea mea: "detaliile fac diferenta" ;)