Monday, January 25, 2010

Cordeluta cu voaleta, catifea si floare din piele..

Florile din piele nu sunt o noutate pentru mine, dar fiind mereu ocupata, tot amanam momentul in care sa ma apuc sa mai fac ceva din piele. Weekend-ul trecut mi-am propus sa incerc o noua combinatie: cordeluta imbracata in catifea neagra cu decor din pene, plasa de voal si panglica din saten, floarea din piele, al carei centru l-am decorat cu margelute marunte, cristale si stras-uri Swarovski.































Thursday, January 21, 2010

Margele - malachit, onyx si argint

Demult mi-am dorit sa fac margele din pietre semipretioase si argint, in stilul lui Lewanowicz - unul dintre bijutierii mei preferati. De fiecare data cand ma opresc in fata vitrinei lui, ii admir combinatiile de pietre semipretioase si argint si ma minunez de ce combinatii reusite face, la care eu de una singura veci nu m-as fi gandit...
La un moment dat am constatat ca daca as fi pusa in situatia sa aleg un sirag, nu m-as putea hotari; sunt atatea culori, combinatii - si parca mi-ar trebui si ala, si alalalt, si-al treiliea, si inca, si inca :D
Asa c-am luat-o catinel si-am inceput cu cateva tipuri de pietre semipretioase. Mi-a luat ceva vreme sa adun diferitele forme si dimensiuni, dar placerea crearii unui sirag nu se compara cu nimic :) Si desigur, neputand lasa totul doar la stadiul de margele si argint, pe acest sirag de malachit si onyx am prins o brosa-fluture: combinatie din piele cu dantela, margelute si praf de cristal.
Si-acum pozele :)






Wednesday, January 20, 2010

Voaleta "PINK Serendipity"

Va prezint varianta roz-pastel a voaletei Serendipity. Decorul este format din cateva tipuri de pene de culoare roz-pal si albe. Centrul florii l-am decorat cu cateva cristale Swarovski, perlute, pe care am prins stras-uri Swarovski de cateva dimensiuni. Plasa de voal este de culoare alba; datorita stras-urilor sclipeste delicat in orice lumina. Floarea poate fi purtata separat de voaleta - are o clama tip aligator. Sper sa va placa; miresicii i-a placut si sunt foarte fericita :)


































Venesse - anywhere clip

"Anywhere clip" - am preluat denumirea pe care o foloseste Tarina Tarantino pentru florile care au doua capete: agrafa de prins in par si brosa. Este un sistem care-l folosesc tot mai des pentru accesoriile mele.
La rugamintea unei miresici am facut trandafirul Venesse cu acest sistem dublu de prindere. In rest, materialele folosite sunt identice: matase naturala de culoare ivory, praf de cristal pentru centrul florii, perlute de diferite dimensiuni, plasa de voal pe care am prins stras-uri Swarovski de cateva dimensiuni.



























Tuesday, January 12, 2010

Voaleta - palarioara "Black Peony"

Elementul central al acestei voalete il constituie floarea din matase satinata neagra. Pentru centrul acesteia am folosit o margea din sticla neagra si pudra de cristal. Pe plasa de voal am prins stras-uri Swarovski. Diametrul palarioarei este de 7 cm. Sistemul de prindere este identic cu cel al voaletelor-palarioare listate anterior pe blogul meu.




















Piaptane "Pink Careya"

In acest inceput de an as vrea sa va prezint un nou model de pieptane al carui compozitie este formata din doi trandafiri cu petale din matase satinata de-un roz deschis, asortate cu petale si frunzulite din matase alba, decor din perlute de diferite dimensiuni, cristale, stras-uri Swarovski si plasa de voal. Acest pieptane constituie in sine un accesoriu pentru coafura, dar poate fi prins langa un voal clasic sau voalteta.
Sper sa va placa :)























Monday, January 11, 2010

La Multi Ani!

Buna gasit tuturor! A trecut si vacanta de iarna si iata ca ne intalnim din nou aici - in lumea dantelei, matasurilor, cristalelor.. :)

Va doresc tuturor un An Nou fericit, plin de noi realizari, multe bucurii, implinire, iubire, muulta sanatate si reusita in tot ceea ce faceti!
Sa fiti fericiti!!!