Monday, December 7, 2009

Agrafe-brose, 2 in 1

Astazi am terminat un set de flori carora le-am prins atat ace de brosa, cat si clame tip aligator - pentru a putea fi prinse in par. Sper sa va placa, dar mai ales destinatarei :)
















Voaleta palarioara "Nevada Red"

Bine v-am gasit! Astazi as vrea sa va prezint o noua voaletuta-palarioara in culori rosu-negru.
Floarea este din saten, cu decor din pene si Swarovski :)














































Friday, December 4, 2009

Cordeluta cu voaleta 'Serendipity'

Va prezint modelul florii 'Serendipity' pe care de data aceasta am atasat-o pe cordeluta argintata, cu plasa de voal decorata cu stras-uri Swarowski de doua dimensiuni.
















Voaleta - palarioara 'Minolla'

Inainte am facut acest model in tonuri ivory, doar sub forma de voaleta cu pieptane. Compozitia arata foarte delicat si atasata pe o palarioara din saten (7,5 cm diametru).































Voaleta 'Ryana SATINE'

Pentru aceasta voaleta am folosit o floare din saten pentru centrul careia am folosit perle, margele marunte, pudra de cristal si stras-uri Swarovski de diferite dimensiuni. Diametrul palarioarei este de 7,5 cm. Sper sa va placa :)
































Voaleta 'Emerald'

Aceasta voaleta am decorat-o cu o floare de-un verde-smarald in centrul careia am folosit pudra de cristal. Decorul este format din frunze din matase satinata, dantela si panglica din saten. Diametrul palarioarei este de 9 cm. Mi-a fost imposibil sa-i redau culoarea; floarea are reflexe de nuanta verde si negru.
















Voaleta vintage style ... Siena

Voaleta Sienna reprezinta o combinatie din diferite tipuri de pene, cristale Swarovski, dantela, saten, organza si plasa de voal. Palarioara are diametrul de 7,5 cm si se potriveste de minune
amatoarelor stilului vintage, pin-un sau punk ;)


























Voalete vintage style.. Sisley

Bine v-am gasit! Astazi as vrea sa va prezint cateva dintre ultimele mele modele de voalete. Voi incepe cu modelul Sisley. Drept baza am folosit o palarioara de 7,5 cm diametru, pe care-am invelit-o in saten si dantela neagra si am atasat decorul format dintr-o floare din pene, al carui centru l-am decorat cu perle, margelute si stras-uri Swarowski de diferite dimensiuni. Pe langa acestea, am folosit pene albe si negre, frunzulite din dantela si plasa de voal decorata cu bombite - de fiecare data le zic altfel :)