Tuesday, October 27, 2009

Codeluta cu voaleta si Swarovski "Lilly Fantasy"

Zilnic ma gandesc la ce floare as mai putea face...Caut inspiratie in tot ceea ce ma inconjoara. Pot sta ore in sir imaginandu-mi tiparuri, modele.. Mai in gluma, mai in serios, Paul - sotul meu, cand ma vede ca privesc in gol tacuta zice ca-s in lumea Amiramo..si-i dau dreptate :) De multe ori, dupa ce termin sa fac ceva si-i cer parerea, imi spune ca i-ar fi placut sa port asa ceva la nunta. Mi-a zis-o de-atatea ori incat am stabilit ca la un moment dat vom face ca americanii - inca un fel de nunta - de reinnoire a juramintelor :D

Astazi vreau sa va arat o cordeluta care-am terminat-o cu ceva vreme in urma insa am tot amanat s-o pozez. Floarea este ivory, in centru am prins cu sarmulita argintata perlute si Swarovski care se ivesc de printre puful delicat de marabut. Compozitia este completata cu plasa de voal pe care am prins doua feluri stras-uri Swarowski (Crystal si CristalAB) pentru mai multe reflexe, pene, perlute si cristale Swarovski...





















Wednesday, October 21, 2009

Cordeluta cu voaleta neagra "Mikado"

Pentru aceasta cordeluta in stil vintage, pin up - pe langa floarea din saten bourdeaux - am folosit pene, cristale Swarovski Crystallized Hematite si plasa de voal negru. Cordeluta am infasurat-o in pangliza din saten negru. Sper sa va placa :)





















Agrafa "Dalya" - voaleta si Swarovski

Pentru aceasta agrafa am folosit pene, plasa de voal si Swarovski Crystallized. In centrul florii am prins un decor din strasuri. Agrafa am prins-o pe un ac lung, din plastic transparent pentru a putea fi prins atat in fata, cat si in spatele coafurii.




















Tuesday, October 20, 2009

Agrafa Orhidee - cu nenumarate Swarovski :)

La dorinta unei viitoare miresici am facut aceasta orhidee. Sursa de inspiratie au fost renumitele accesorii semnate de Tarina Tarantino . Tiparul orhideii l-am adaptat putin, am folosit material foarte apropiat de cel utilizat pentru florile designer-ului si desigur muuulte Swarovski Crystallized de cateva dimensiuni si nuante: Crystal, CrystalAB, Light PinkAB. In centrul florii am aplicat 3 strasuri de nuanta crystal intrucat astfel floarea capata luminozitate. Sistemul de prindere e inca in faza de proiect. Cred ca voi prinde o clama pe sistem aligator ca floarea sa poata fi prinsa atat in par cat si pe gulerul la un sacou, rochita de vara sau posetuta. Sau.. o alta alternativa ar fi sa prind o agrafa micuta pentru par si un ac de brosa alaturi. Am vazut ca si Tarina Tarantino foloseste acest sistem dublu de prindere transformand florile ei in accesorii universale.
Sper sa va placa, eu una m-am indragostit! Trebuie sa-mi fac neparat timp sa-mi fac si mie una :)























Monday, October 19, 2009

Voaleta palarioara 'Mistique'

Bun gasit tuturor! Astazi vreau sa va prezint prima mea voaleta-palarioara pe negru. Compozitia este formata dintr-o floare din saten al carei centru sclipeste datorita margelelor sidefate si al strasurilor Swarovski CRYSTAL Hematite. Aceasta sclipire delicata apare si pe plasa de voal, si pe decorul din panglica de saten - de langa floare. Tot ca si decor in jurul florii am folosit pene si doua frunzulite din organza.
Palarioara are diametrul de 9,5 cm. Am acoperit-o cu saten alb dantela neagra. Am pozat si
sistemul de prindere - dupa asa prindere voaleta va sta nemiscata nu doar pe manechin :)

























































Thursday, October 15, 2009

Pieptane-trandafir "Venesse"

In ultimul timp am lucrat la o noua tehnica pentru trandafirii din matase. Va prezint rezultatul obtinut dintr-o matase ivory-cream de cea mai buna calitate, in combinatie cu perle si strasuri Svarowski si pudra de cristal - care-am folosit-o pentru a reproduce pestilurile din centrul florii. Am prins aranjamentul pe un pieptane mic, din plastic transparent si poate fi decorul mai multor tipuri de coafuri. Sper sa va placa :)




















































































Thursday, October 8, 2009

Voaleta Sunrize

Aceasta voaleta am facut-o sa se poata asorta atat la o rochie alba cat si la una in tonuri ivory; datorita combinatiei dintre floarea din saten alb si centru decorat cu cristale Swarovski, frunzulitele din pene ivory si plasa de voal de-un ivory foarte deschis. Pe voaleta am prins strasuri Swarowski care sclipesc foarte frumos atat in lumina naturala cat si artificiala.







































Voaleta Serendipity, 2 in 1 - pene si Swarovski

Va prezint ultima mea creatie din pene ivory. Am proiectat-o in asa fel ca sa poata fi prinse individual: numai voaleta sau numai agrafa-floare. Astfel, miresica ar putea face o schimbare intr-unul din momentele serii ;) Centrul florii l-am decorat cu perlute ivory si mici cristale, iar pe plasa de voal am prins strasuri Swarovski.
Si-acum randul pozelor..


























































































Wednesday, October 7, 2009

Cordeluta - agrafa "Butterfly" .. 2 in 1..

Dupa o scurta pauza revenim cu ceva nou nout pentru o miresica :) Este o cordeluta cu decor din pene de paun alb, marabut si strut. Le-am aranjat dandu-le forma de fluture; am folosit putine strasuri si cristale Swarovski pentru a-i da putina sclipire. Fluturele este detasabil, astfel se poate prinde ca si agrafa.













































































Coktail Rose

In premiera pe blogul meu va prezint o agrafa in stiul vintage sau pin up, in alte culori decat alb-ivory ;)
De data aceasta compozitia este formata dintr-un trandafir din saten in combintatie cu matase neagra, al carui centru este decorat cu margele-cristal fumuriu si putin puf. Ca si decor am folosit pene de paun - care sunt foarte in voga in acest an - si 2 frunzulite din dantela cu fir auriu.
Sper sa va placa :)

















































Monday, October 5, 2009

Pieptani trandafiri..

Din matase de culoarea fildesului si un roz pal am lucrat ieri la acesti trandafiri. Doua dintre flori le-am decorat cu plasa de voal, cristale si perlute de diferite dimensiuni, iar pentru unul dintre modele am folosit si margelute marunte..
Pozele le-am facut in mare graba, dar esentialul se intelege; abia astept sa ajunga la destinatar(a) :)