Thursday, July 30, 2009

Voaleta Iris

Astazi am ajuns la stadiul de ambalare al voaletei Iris, cu floare din saten de culoare ivory si frunzulite crem. Centrul florii si al bobocului este decorat cu puf si margele de diferite dimensiuni. Voaleta este prinsa pe un peptene ceva mai mic decat in pozele voaletei Sunset pentru a fi bine mascat de floare. Plasa de voal este ivory - cu picatele, asa cum isi doreste miresica :)


























































Si un exemplu pe manechin:









Wednesday, July 29, 2009

Propunere accesoriu par - pentru rochia Carla

De multe ori sunt intrebata ce-as putea recomanda pentru o anumita rochie?
Pentru rochia Carla din colectia Manuel Mota 2008, asortat cu decolteul brodat cu margele si cristale cusute cu ata argintata, as propune ca accesoriu in par peptenenele Madeyra - decorat cu perlute si cristale de diferite dimensiuni, elemente din argint si floare din saten..



















Monday, July 27, 2009

Rosu purpuriu..

Pentru mine floarea reprezentativa pentru aceasta culoare este macul. Asociez aceasta floare cu zilele insorite de vara. Aceasta brosa e menita sa infrumuseteze rochita unei domnisoare intr-una dintre cele mai speciale zile din viata ei..















Friday, July 24, 2009

O mare de cocarde

Cat de mare poate fi o provocare de a face aproape 200 de cocarde? Ei, asa am zis si eu :)











































Edit:
Gata; nici mai mult - nici mai putin - 171 bucati :)














Monday, July 20, 2009

A fost odata..

Totul a inceput intr-o dupa amiaza ploioasa de toamna, cand veneam impreuna cu logodnicul meu spre casa. Ploaia ne-a facut sa saltam in primul autobus aparut in statie. Varsovia e un oras aerisit si intins ca suprafata, distantele sunt lungi, asa ca aveam de mers cateva sferturi de ora pana urma sa coboram.. Dintr-o vorba-ntr-alta am inceput sa cautam un nume. Pentru ce? Pentru ceea ce ma pasiona de ceva vreme: florile din matase.


Asa a aparut Amiramo. Din acel moment mi-am propus ca Amiramo sa ia forma unor colectii de flori. Brose, cocarde, agrafe de par, voalete, gentute, aranjamente florale - toate pentru a ne infrumuseta coafura, rochia, costumul si cel mai important - pentru a ne face sa zambim si sa fim mereu bine dispuse.


Bun venit tuturor!